Brev

Sex med kæreste uden forældre ved det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙃
Det lyder så fedt at du har fundet en!! Jeg ved ikke om du behøver at sige det til dine forældre. Du kunne måske spørge dine forældre hvilken alder de syntes er okay at havde sex i, og høre deres svar hvis de siger 15+ så tænk over om du vil blive ved med at havde sex med din kæreste eller om du vil vente til du er 15. Men gør det du føler dig tryg ved😊
Håber det kunne hjælpe dig 🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Sex er en privat ting, og hvis du ikke ønsker, dine forældre ved det så behøver du ikke fortælle dem det.

  • Pige, Pige, 13 år

Altså for mig kom det meget ud af det blå at jeg sagde jeg det til min mor og far, jeg sagde det først da jeg følte det var totalt naturligt at sige og da det føltes rigtigt, så gør det når du har lyst, du føler dig sikker og at det ikke er for akavet (self vil det altid være en smule akavet)
Ellers så lav nogle du ved lidt over grænsen jokes omkring sex osv
Det kommer også meget an på ens forældre
-Dreng 14 år

  • M, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat