Brev

Sex med kæreste eller ik?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Det skal du slet ikke bekymre dig over. Ved godt det meget nemmere end sagt men du skal simpelthen bare sige, det til ham som det er. Et nej er et nej, og det skal ikke forklares! Forstår han ikke dine grænser er det hans problem. Du har lov til at sige nej til ham, for det din krop, og du bestemmer hvem der skal “ind” i den og røre ved dig osv.
Håber mit råd hjalp bare lidt, og håber det går 🙂

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er vigtigt du får snakket det igennem med ham og får fortalt præcis hvad du har lyst til lige nu. Hvis det kun er at flette fingre så er det det I skal. Hvis du vil kysse og ikke mere, så er det det, I gør. Når du på et tidspunkt måske får mere lyst kan I fx være sammen med bar overkrop og så kan I lege med dine bryster. Jeg tog selv det hele i små step da jeg skulle igang og fortalte hele tiden min kæreste hvor langt jeg havde lyst til at gå. Et lille skridt af gangen. Men det er vigtigt I taler sammen. hvis du ikke siger noget kunne han jo ikke vide du ikke ville ha finger.

  • B, Pige, 16 år

Prøv at snakke med din kæreste. Gør det helt klart, at du ikke er klar endnu. Du skal ikke gøre noget, før du føler dig helt klar. Og hvis din kæreste ikke accepterer det, så bør du vurdere, om han er den rette til dig. Håber det hjælper 🙂

  • K, Intersexual, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat