Brev

Sex føltes ikke rart

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er vigtigt, at sex føles godt for begge, der er med! Det aller vigtigste er tit, at man er tætte med hinanden og snakker godt med hinanden. Selvom det kan være lidt grænseoverskridende, kan du spørge ham, om hvad han synes er rart, hvis han fx onanerer. Det samme gælder for dig. Hvis du ikke føler, at du kan sige til ham, hvad du godt kan lide, kan du prøve at hinte det. Generelt er det godt at vide, hvad man selv kan lide, for alle er forskellige og synes forskellige ting er dejlige, så det er godt at mærke efter selv og kende sig selv.
PS: især for piger kan forspil være vigtigt, og mange nyder den del meget mere

  • Anonym, Pige, 18 år

Ligegyldig sex må være det værste. Tror du skal spørge dig selv om du er fysisk tiltrukket af ham. Hvis ikke, skal du nok overveje forholdet. Hvis man som pige skal nyde sex skal man ha lyst, være tændt og liderlig og våd. Det kræver du er tiltrukket af din partner og I har et godt og måske langt forspil hvor du bliver nusset og måske slikket over det hele så du er meget tændt. Først der kan det egentlige samleje begynde. 15 år burde ikke være for tidligt så der er måske noget med tiltrækningen. Spørg evt. dig selv om du hellere vil være venner end kæreste med drengen. Men held og lykke. Håber det lykkes for dig – sex skal være dejligt!

  • C, Pige, 16 år

Kan det være at du er lesbisk eller/og han er bøsse

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat