Brev

Sex drømme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tro ikke at der er noget mærkeligt eller underligt, jeg har også haft nogen drømme som en som du har haft jeg gjorde egentligt ikke så meget ved det jeg tænkte bare, jeg er nok ikke den eneste😊 Det var jeg heller ikke. 😁 Som de andre, så vil jeg også sige at du skal nyde dem.

  • Anonym, pige, Pige, 15 år

Tror helt klart ligesom de andre skriver at du bare skal nyde drømmene mens den er der.
Jeg tror ikke det betyder noget specifikt. Tror bare det er fordi sex begynder at fylde mere og at du har et crush med en du i drømmen gerne vil havde sex med. Tror ikke der er så meget mere i det
Håber det kunne hjælpe dig lidt 🙂

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 13 år

Tror bare det betyder du er kommet i pupertet. Hos mig startede sexdrømme også samtidig med jeg gik i pupertet. Man begyndte at drømme om sex og få sexuelle tanker i hverdagen. Det var også der jeg begyndte at onanere, det følges nok ad. Så tror det er helt normalt, du skal bare nyde det.

  • I, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat