Brev

Seksualitet?

Jeg har svært ved at finde ud af om jeg til drenge, piger eller begge.

Jeg har aldrig haft et crush på nogen.

Og har hellere ikke haft en kærste.

Jeg er begynt at tænke på min seksualitet

men tør ikke at tale med venner eller familie.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er helt normalt. Masser af teenage piger er i tvivl om deres sexualitet, jeg var det selv. Ens sexualitet begynder at vågne men man ved ikke rigtig hvem man skal rette den imod. Man må bare prøve sig lidt frem. Fx har man måske af og til en soveaftale med en veninde og så kan man måske lige prøve til om det er noget. Eller man kan flirte lidt med en dreng og måske flette fingre og se om det er noget. Du skal nok finde ud af det!

  • Pauline, Pige, 15 år

Hej! Har dog ikke været igennem det….har ikke et rigtigt råd men mere en guide til du kan finde ud af det og for det andet er du kun 13 så du må IKKE stresse med at du ikke ved det gi’ det tid! Min guide: Du ku prøve at se hvor mange kende der faktisk er til det samme køn som dem selv! Nummer 2: Du ku kigge lidt mere på denne brevkasse side og se hvor mange der har det ligesom dig>333 ønsker dig held og lykke og igen du må IKKE stresse gi det tid og bare vær dig selv!😉😊 håber det hjælper!

  • Anonym, Pige, 23 år

Hej søde. Det helt normalt at tvivle lidt over hvilket køn du er til. Du er stadig ret ung og ting kan ændre sig. Jeg gik også i en periode samme alder som dig og undrede mig over hvilket køn jeg egentlig var til. Jeg var faktisk helt sikker på jeg var til drenge. Året efter fik jeg så er crush på en fra det andet køn, min kæreste nu. Men det betyder jo ikke at jeg kun nødvendigvis er tiltrukket af drenge. Synes ikke det noget man skal stresse over, vi er stadig mega unge og ting kan ændre sig hurtigt. Håber det hjalp. Held og lykke med det!
Fra mig<3

  • Hjælper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat