Brev

Seksualitet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.
Først vil jeg gerne sige at det er totalt normalt, og du ikke skal være bange.
Jeg har været i tvivl om min sexualitet i et stykke tid, og det begyndte først at give mening for mig, da jeg besluttede mig for ikke at tænke så meget over det (eg ve det er svært).
Du kan prøve at forstille dig din drømme kæreste, ville du stadevæk kunne lide dem hvis de var en pige? Dreng? Hvad var det første du forstillede dig?
Du kunne også prøve at gå ind og læse en masse om forskellige sexualitet, det kan være der er en af de der passer sig bede?
Du skal ikke være bekymret for at det er en fase, det er et sjældent, men selv hvis det er en fase er det totalt okay, du kan være lesbisk den ene måned og hetro den næste, det er der ikke noget forkert ved.
Håber du kunne bruge mit råd:)
KH mig

  • Mig, ikke binær, 14 år

Hej
Jeg stod i præcis den samme situation som dig sidste år (da jeg var 12). Jeg var altid bange for at give alle de folk der siger “det er bare en fase” ret, ved at sætte mig selv i en boks der viste sig at være forkert.
Det eneste jeg kan sige er bare vent og se. Jeg fandt ud af det, fordi jeg mødte en pige der var lesbisk. Hun havde hele den her gruppe venner som alle sammen havde forskellige titler. De mange forskellige seksualiteter, fik mig til at indse at jeg ikke behøvede at vælge mellem piger eller drenge.

Den vigtigste ting jeg vil sige er dog: Hvis du finder ud af at du er til piger, så lad vær med at sætte dig selv som lesbisk. Det er altid bedst at vente, og se om pigerne kan få dig til at glemme alt om drengene ;).
KH your local bisexual woMan

  • Et biseksuelt menneske, Pige, 13 år

Vil bare lige sige at det er helt normalt at man ikke helt har styr på sin sexualitet i den alder. Jeg havde i hvert fald ikke og jeg ved at der er flere af mine veninder der også rodede rundt. Jeg fik en kæreste da jeg var 13 og han var supersød og jeg var meget lykkelig. Men samtidig sov jeg altså nøgen sammen med en veninde når vi havde en soveaftale og det blev vi enlig bare ved med. Så jeg havde på en måde sådan en dobbelt sexualitet i den alder. Men tror det er helt normalt. Syns bare du skal ta den med ro og føle dig lidt frem. på et tidspunkt skal det nok falde på plads.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat