Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg tror det er noget der godt kan tage lidt tid, at finde sin seksualitet. Det gjorde det i hvertfald for mig. Jeg tænkte tit på hvilke køn jeg var til, og det fyldte nærmest lidt for meget. Måske finder du ud af at har en bestemt seksualitet, eller måske bliver du bare forelsket i mennesker du godt kan lide.

Du er ikke alene! Knus biseksuel pige.

  • Pige, Pige, 13 år

Hej
Kan 100% godt relatere til dine tanker!

Aner ikke hvor mange gange, jeg har sat spørgsmålstegn ved min seksualitet. Samt hvor forvirret jeg var!!! I slut sommerferie 2020, kom jeg så ud som biseksuel. Men for at sige det lige ud, er jeg ligeså forvirret nu. Som enden jeg fandt ud af, jeg var i hvert fald ikke hetero. Samt stadig sætter spørgsmålstegn.
Da jeg tænker på nu, er jeg egentlig panseksuel? Udover det være i det aseksuelle spektrum?

Jeg ved det kan være frustrende, og ikke vide ens seksualitet. Men kan nok ikke sige andet, end vent og se hvad tiden siger. Samt hvad din krop siger til dig, for nogen finder også først ud af de er fx. panseksuel som 60 årige. Bare et eksempel på at det kan tage tid for nogen.

Hvis du er nysgerrige på hvad din seksualitet kan være, kan du læse om de forskellige seksualiteter , samt se videoer. Men det kun hvis du har løst.
Men det her er vigtigt information, synes jeg selv. Du behøves heller ikke sætte et label på dig selv, om at du fx er panseksuel. Det helt okay ikke at have noget label, tvært imod. Hvis man ikke føler at nogen labels passer til en, og ikke føler sig tilpas i nogen labels. Så skal man heller ikke.
Det vigtigste er bare, du skal føle dig tilpas!

Håber du kunne bruge det til noget, siger held og lykke ( :
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat