Brev

Seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg syntes ikke at du skal være bange for hvad alle andre syntes om det og + det er helt okay at være nogen af de ting du nævnte i dit brev og dine forældre skal heller ikke reagere sådan på det. og husk de drenge og piger osv. de siger det jo bare for at få opmærksomhed. fordi prøv og tænk på at de måske drejer sig om at de også har det samme problem.

håber at du har sagt det til nogle flere af dine klassekammerater

  • Anton, Dreng, 11 år

Hej jeg syndes at du skal prøve at sige til en af de venner som ikke laver sjov med “homoseksuel og sådan” og se hvordan de reagere og hvis de også har det som du har det kan i hjælpe hindanden

  • Bakugou, Pige, 12 år

Det er aldrig for sent at springe ud, hvis det er så kan du vente til at du flytter hjemmefra, så har de ingen kontrol over dig, også er det deres problem

  • Patrick, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat