Brev

samtalen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng😁
Jeg vil nu give dig en liste af ting man gør for at få en samtale i gang
1. Du kan spøger om du må låne en blyant/blyantspisser/viskeleder m.m. Så kan du komme med en kommentar til hans ting(en komblimang) og/eller spøger om noget.
2. spøg om i skal være sammen i gruppe arbejde eller frivaterene. Det er en meget god måde at være sammen på og lære hinannen at kende.
3. spøg om i skal være sammen efter skole evt. me dine andre venner. Der kan i lave lge som spk vis det er en ting, og andre lege som det(kan også bruges i frikvateret)
Håber du kunne bruge det til noget🤞
Hilsen pigen der snakker for meget😅

  • Pige i lgbt+ miljøet, Pige, 15 år

Jeg tænker egentligt bare i kan snakke om hvad der sker sådan omkring jer. Det kan altså være om timerne, nogle lektier osv. Du kan jo også spørge ham om han vil være sammen efter skole eller noget.

  • Anonym, Pige, 14 år

Udnyt det at i sidder ved siden af hinanden. Det er da mega fedt 🙂
Prøv at spørger om hjælp til en opgaver eller om du må låne en blyant. Hvis I så falder i snak og klinger kunne i være sammen efter skole en dag. Det kan også være at han er mere komfortabel omkring seksualitet, når han kun er sammen med dig. Prøv at snige dig ind på emnet, når i er blevet lidt tættere og alene.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat