Brev

Mødoms problem :(

Hej

jeg er en dreng på 15,
jeg har i sidste uge mistet min mødom,
jeg vil gerne fortælle min mor det
men er bange for at få en negativ reaktion.

Jeg er også bange for
hvordan mine forældre kommer til at se min kæreste efterfølgende.

plz hjælp mig da jeg ikke ved hvad jeg skal gøre.

Hilsen en ubeslutsom dreng 🙁

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hvorfor skal din mor vide det lige nu? Det er vel ikke vigtigt, hun finder nok ud af det på et tidspunkt. Det skal du ikke stresse over:)

  • Anonym, Pige, 15 år

bare sig det

  • Anonym, Pige, 16 år

Jeg ville aldrig fortælle min mor den slags. Hvorfor skal hun blandes ind i det? Børn må gerne have nogle hemmeligheder for deres forældre. Hun synes måske også det er akavet at få at vide.

  • pigen N, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.