Brev

Mødom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

En af mine venner har oplevet det samme hun skrev med en rigtig sød fyr de søgte på navnet på nettet og fandt ud af at han var en børnelokker. Ikke ens betydning at din fyr er det men hver sikker på før du møder ham. Det med din mødom hvis du ikke er klar så sig det til ham han vil sikkert forstå. Det med dine forældre du kan fx skrive det på sms eller sige det lige pludselig og sig at du vil hvide om du må møde ham.

  • Mille, Pige, 13 år

Jeg kan godt se dit problem. Jeg er selv 13, og skriver også med nogle fyre. MEN jeg er slet ikke klar til at, gøre det. Jeg synes du skal spørge dig selv om, om du overhoved er klar? Og hvis du er klar, så spørg dig selv om, om du vil miste den til en du aldrig har mødt?
Jeg synes du skal vente, til at du er lidt ældre. Og hvis du gerne vil miste din mødom til ham, synes jeg måske, at du lide skal møde ham først

  • girl power!, Pige, 13 år

Ok, jeg er 15, og har dog ikke haft sex endu, da jeg overhovedet ikke er klar til det endu. kender godt følelsen af at man synes man er klar især når man skriver med en sød dreng. Drengene kan noget, som kan ændre det du faktisk føler, til noget som du måske overhovedet ikke er klar til. Som fx sex. jeg synes måske det er en lidt for tidlig alder at have sex i, men det er dit eget valg. Du skal dog ikke gøre det for at gøre ham tilfreds, og mød ham lige nogle flere gange før i skal have det. Hvis han er 15, er det ulovligt at have sex, med en mindreårig. Men husk nu, du skal være klar, og du har ret til at sige nej hvis det er.

  • anonyme pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat