Brev

Mistet mødom til en der ik ku huske det dagen efter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er desværre ikke så meget du kan gøre, hvis han ikke kan overbevises. Nu ved jeg ikke hvor meget du føler din møgdom betød for dig, men mange vil gerne miste den til nogen som de elsker. Jeg vil bare sige at det ikke burde gå dig på.

Du kan desuden overveje om han måske lader som om han ikke kan huske det, for at “Beskytte” sit forholdd.

  • Legenden, Dreng, 16 år

Har du tænkt på at han nok bare vil glemme det? Jeg kender dsv flere piger der har prøvet noget ligende, og ham drengen har sikkert dårlig samvittighed pga kæresten.

  • ¿, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat