Brev

Mine veninder og drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

1. Du behøver hverken at snave eller fået finger osv.
2. Vent med ting indtil DU er klar.
Der er lige meget hvor gamle du er eller bliver. Der er intet galt med dig❤️
75% af min klasse har ikke kysset nogle og jeg går i 9 og er 15.
Det eneste jeg har at sige til dig er gør det når det føles rigtigt.

  • Rw, Pige, 15 år

Girl det er helt normalt ikke at gøre nogen af de ting i din alder! Bare fordi at dine venner gør det vil ikke sige at du skal føle dig presset til at gøre det selv. Det er en virkelig dårlig idé at tvinge sig selv til at blive moden hurtigere og gøre ting bare fordi veninderne gør det, du vil bare fortryde at du ikke nød din ungdom i dit eget tempo. Bare tag det i dit tempo og ikke tænk på hvad dine venner gør anderledes<3

  • Mig, Non-binær, 16 år

Hej, jeg har det på samme måde, bare omvendt. Jeg er 12 år gammel, har fået finger, snavet, sendt rb til ret mange osv. men dog er jeg den eneste fra min klasse der har det. Jeg er også mere udviklet end de andre men alligevel tænker jeg ogs bare nogen gange “Hvorfor mig?” Man ved ik hvorfor det lige er en der ik er helt som de andre. Men tænkt på det som om du bare, ja ligesom er dig selv! Du skal være dig selv selvom de andre er foran med det der! Gør det når DU er klar!
Kh migg

  • Mig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat