Brev

Min bolleven havde en kærste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Spørg om kæresten vil være med i jeres aftale om at være bollevenner

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er i hvert fald ikke din skyld da du ikke vidste det. Om du skal sige noget eller ej ved jeg ikke, men jeg synes du har ret i at hans kæreste fortjener at vide det. Hvis du tør synes jeg at du skal sige det til hende, men du skal være forberedt på at hun nok vil blive ked af det og måske også sur (specielt hvis du ikke kender hende) Det burde være ham der var utro der skulle sige det til hende, men han lyder som et røvhul så det tvivler jeg på at han vil.
Uanset hvad synes jeg at du skal stoppe med at se ham.

Du er overhovedet ikke billig, du lyder til gengæld som en rigtig sød og betænksom person❤️
Jeg ønsker dig held og Lykke med det!

  • H, Pige, 15 år

Hejsa 😀
Du har ret til at være sur på ham. Jeg ville sige til ham at du ved han har en kæreste. og derefter bede ham selv om at sige til sin kæreste at han har været utro, og hvis ikke han vil kommer du til at gøre det for self skal hun vide det. Jeg synes han selv skal have en change for at sige det og at hun hører det fra ham.
Håber det kunne bruges 🙂

  • Det bare mig :), Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat