Brev

Ligge med kæresten

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Går selv på efterskole, og hos os er det forbudt at lave noget med en pige. Så du skal være sikker på om du faktisk må

  • Dreng 16 år, Dreng, 16 år

Dengang jeg gik på efterskole, havde jeg tit sex med en jeg kunne lide. Det handler bare om det rette øjeblik, også skal du ikke være bange.

  • En erfaren herre, Dreng, 23 år

Går også på efterskole og vi må heller ikke være intime men vi er det alligevel. Det nemmeste vil jo nok være at spørge hende om du må give hende finger (det er det nemmeste og starte med). Men ved godt nogen drenge er generte og har svært ved at få sig selv til at spørge. Hvis du ikke vil spørge direkte kan du tage på hende uden på tøjet når I sidder eller ligger sammen. Læg hele tiden mærke til om hun kan lide det. Hvis hun kan, kan du tage hende på inderlårene og gnide hende i skødet. Hvis hun stønner eller på en eller anden anden måde vider hun kan lide det kan du lirke din hånd ned i hendes bukselinning men hold øje med hendes signaler. Hvis hun ikke tager den op eller ryster på hodet eller noget kan du nok godt forsætte. Hvis hendes bukser ikke er for stramme kan du give finger nede i bukserne. Hvis hun har stramme jeans på eller noget må du lige have dem ned om hendes rumpe så du kan komme til. Held og lykke med det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat