Brev

Lesbisk?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan sagtens forstå du er i tvivl. Jeg er 16 og stadig i tvivl. Jeg er selv det man nok kalder en drengepige, har altid leget mest med drenge og været til de lidt mere vilde ting. Derfor gik jeg også på en idrætsefterskole med en masse sport og stunt. Mod slutningen af eftesrkolen var jeg seksuelt sammen med en pige et par gange på skolen. Det var første gang for mig og det var meget tilfredsstillende og jeg var ved at være sikker på jeg var til piger. Nu går jeg på gym og har fundet af at der er virkelig mange, især piger, der er seksuelt nysgerrige og jeg fået mange snakke med andre elever der også er i tvivl om deres seksualitet. Jeg har snakket en del med en drengeven om det også og efter en fest var jeg med ham hjemme og der tog han mig og det føltes også rigtigt. Så jeg roder stadig lidt rundt i det så det er ikke mærkeligt du også er i tvivl når du kun er 14. Men fortsæt med og eksperimenter og snak evt. med andre o det. Det gør jeg selv.

  • C.V., Pige, 16 år

Det er nemt at forstå at du er tvivl. Jeg er 16 og er selv lesbisk, da jeg var dybt i tvivl omkring min egen seksualitet, begravede jeg det meget, lidt som det var et problem til en anden dag, end til det simpelhen fyldte for meget til at ignorer, og det kan IKKE anbefales. Mit råd er at læse både fiktive og fiktion om at være homoseksuel kvinde, måske også se film og serier. For mig hjalp det rigtig meget at se filmen ‘Carol’. et andet råd kan være at snak med dine venner om det, ikke nødvendigvis om din egen seksualitet, da du ikke føler dig klar til at springe ud, men snak om de ved hvad det er, om i har fælles venner der er tiltrukket af samme køn.
Det hele skal nok gå, på et tidspunkt skal det hele nok falde på plads, og det hele vil give mening.

  • m.m.s, Pige, 16 år

Hej pige,
Jeg er selv en pige som går under lesbisk/binær
Og jeg har gået med de samme ting som dig i mange år! Indtil det gik op for mig at det ikke er så vigtigt at put sig selv i en bestemt kasse! Du behøver måske ikke lige nu gå under “Lesbisk” hvis du ikke er klar eller sikker:)
Men du kan os vælge at gå under “Lesbisk” men du skal bare vide at du altid kan ændre det til noget helt andet! Jeg syndes du skal eksperimentere med andre og dig selv uden at vælge en kasse lige nu og her
PS. Mig;))

  • Carisak, Binær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat