Brev

Kommer alt for hurtigt

Jeg har bare fået den sødeste kæreste og vi er begyndt at være intime.

Men når jeg er i hende kommer jeg næsten med det samme og så bliver hun jo utrolig ked af det.

Jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg skal gøre for at holde lidt længere.

Hvad gør I?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

pigen skal bare sutte på pikken også kommer du inde i hendes mund også kan du have sex lidt længere tid uden at du kommer.
Men husk kondom eller p-piller

  • peter, Dreng, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat