Brev

Kommer alt for hurtigt

Jeg har bare fået den sødeste kæreste og vi er begyndt at være intime.

Men når jeg er i hende kommer jeg næsten med det samme og så bliver hun jo utrolig ked af det.

Jeg ved simpelt hen ikke hvad jeg skal gøre for at holde lidt længere.

Hvad gør I?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Halløj, deler lige nogle råd tip havd jeg har gjordt for at holde længere:

1. Onanér 1-2 timer før, det sætter dit sex drive ned, og selvom at der så ikke kommer så meget sæd ud når du ejakulerer ved sex, så vil du alligevel holde længere.

2. Tilfredsstille hende før samleje / forspil. Det handler ikke kun om dig, brug et kvarter eller en halv time på forspil hvor du tilfredsstiller hende så godt som du nu kan. De første gange kan du jo bede hende om at fortælle dig, hvad det er hun kan lide, og så kan du øve dig i det, indtil det bare er vane. Kærtegn drogene zoner på hendes krop, og nærm dig langsomt klitoris.
Dette kan ske i form af bløde berørninger, lette kys, eller ved for eksempel at slikke hendes brystvorter hvis at hun kan lide det. Du kan afslutte forspillet ved at give hende finger mens du stimulerer hendes klitoris indtil at hun får en eller flere orgasmer.

3. Eventuelt kan hun give dig et blowjob hvor du ejakulerer før sex, for derefter at rense din penis for sæd (i bad eller andet). Derefter kan i så have sex i et længere stykke tid end hvis i ikke havde gjordt dette.

Det her er den måde jeg har gjordt det på. Men det vigtigste ér, at du spørger hende om hvad hun kan lide, og beder hende om at guide dig.
Håber det kan hjælpe, og husk at alle piger er forskellige, så de kan ikke nødvendigvis lide det samme.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg er helt enig med de to ovenfor. Min kæreste holder ved Gud heller ikke ret længe så jeg starter altid med at give ham et blowjob. Har vi tid nok venter vi til han kan igen og så giver jeg ham et blowjob til så han er helt tømt for sæd. Først når han så kan igen må han kneppe mig for så er det som om han holder noget længere. I alt fald længe nok til at jeg kommer med. Så mit råd er altså at tømme ham ud først.

  • happy girl, Pige, 17 år

pigen skal bare sutte på pikken også kommer du inde i hendes mund også kan du have sex lidt længere tid uden at du kommer.
Men husk kondom eller p-piller

  • peter, Dreng, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat