Brev

Kan i hjælpe mig

Hej jeg er en dreng på 12 år

og jeg har det lidt svært for jeg tænke på sex

og jeg vil rigtig gerne vide hvis jeg er den eneste?

For jeg føler mig alene

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Du er helt sikkert ikke den eneste. Man har jo sindssyg meget tid her under corona hvor der ikke rigtig er noget at lave og så tænker man jo meget, bl.a. på sex. Jeg er pige men jeg tænker altså også meget på sex. Jeg gør så det at jeg rør ved mig selv, det kan sagtens være en to-tre gange om dagen så jeg får det dejligt og min krop slapper af. Så varer det i hvert fald lidt til jeg tænker på sex igen. Jeg tror det hjælper når man kan komme i skole igen, se sine kammerater, gå til sport osv.

  • pige, 13 år, Pige, 13 år

hej dreng på 12
min ven har det præcis ligesom dig. det er nok bare puberteten.

  • vær dig selv, Pige, 12 år

Tak allesammen det er jeg rigtig glad for at høre at jeg ikke er den eneste

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat