Brev

kæreste prøver på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes helt klart du ikke skal lade som ingenting. Hvis det virklig gør dig på om du skal fortælle det til dine forældre så syntes jeg du skal fortælle dem det, er sikker på de nok skal være forstånde og ikke dømme dig. Det var jo ham der var en idiot og ikke lytte til hvordan du havde det.

Jeg syntes ikke du skal være urolig for at møde ham, hvis du møder ham eller ser ham syntes jeg bare du skal ignorere ham, du skal ikke bruge tid på ham. Men hvis han går hen til dig og begynder at sige noget om hvad der skete, kan du fortælle ham hvordan du har det og hvor stor en idiot han har været over for dig. og så syntes jeg bare du skal gå væk fra ham. Du fortjener så meget bedre

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg synes helt klart du skal fortælle nogle om din oplevelse. Måske en nær ven eller en anden voksen, som en tante, onkel eller lære? Jeg er nemlig ret sikker på at det er ulovligt at have sex med en under 15 hvis man selv er 15 og over. Hvis du er utilpas skal du fortælle det.
Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat