Brev

Jomfru og mødom

Hej jeg er en pige på 15

jeg har idag været sammen med min kæreste

og han gav mig finger for første gang

og den kom langt op i mig

vil det sige at jeg ik er jomfru mere

og skal man have sex for at miste sin mødom?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Det er egentlig ikke rigtig nogen mødom på den måde altså jo du er stadig jomfru Ik men du skal ikke bekymre dig om din mødom for man kan ikke se den ellers ville de fleste piger nok også have mistet deres mødom til en tampon

  • Anonym, Pige, 16 år

det behøver ikke at være første gang man mister sin mødom, det kan godt være efter mange gange. Hvis du er i tvivl så søg på google, det hjalp mig.

Knus herfra

  • Hjælpen er på vej!, Pige, 14 år

Rent teknisk set tror jeg nok man siger man siger at mødom er noget man mister første gang man får en pik op i skeden. Sådan snakker piger i alt fald om det. Så når de siger de er jomfruer betyder det de ikke har haft en pik i skeden. Men sex er jo rigtig mange ting som der også er en der skriver så jeg synes selv man skal definere hvornår man ikke er jomfru længere. Sex behøver jo ikke betyde pik i skede. Hvad med piger der er sammen med hinanden? Vil de så altid være jomfruer? Og sex kan jo også være at man får finger eller bliver slikket eller får pik i numsen. Er man så jomfru? Jeg synes det ikke. Så jeg synes helt selv du skal definere om du er jomfru. Det skal andre ikke gøre for dig.

  • sød pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat