Brev

Jeg tror jeg er til piger og drenge.

Hej folkens

Jeg lige fyldt 13 og er meget i tvivl omkring min sexualitet.
Jeg ved jeg til piger, men jeg har noglegange følt noget med andre drenge.
Jeg bange for at sige det til nogen, fordi jeg ikke ved om jeg kan stole på dem.

Kan I hjælpe?

V.h. dreng på 13

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Synes bestemt ikke der er grund til at du snakker med nogen om det. Mener det er fuldstændig almindeligt at man er nysgerrig og ikke helt ved hvilket køn man er til før man er meget ældre end du er nu. Det er jo også tit sådan at det er lidt nemmere at komme tæt på sit køn. Drenge slås og tumler fx tit og kan så komme tæt på hinandens krop på den måde. Jeg er 17 nu og har nok fundet ud af jeg nok er til drenge men jeg kan da huske da jeg selv var 13 og det hele var spændende. ens veninder var jo meget nemmere at komme til og røre ved og det er da ingen hemmelighed at jeg engang sov hos en veninde og kom så tæt på hende at jeg fik tilfredsstillese (det gjorde hun også). Det kan vi jo grine lidt af i dag men det er ikke noget jeg tar afstand fra for tror bare det er naturligt når man er i den alder og nysgerrig. Jeg tænker ikke på det som klamt i dag. Så tag den med ro og lyt til dig selv og udforsk. Man behøver ikke gå og råbe ud at man er til det ene eller andet.

  • C.N., Pige, 17 år

det helt okay brormand alle er lidt gay

  • Anonym, Pige, 16 år

Helt enig med den anonyme ovenfor. Tror også alle er lidt gay. Ved jo ikke hvordan drenge har det men er sikker på alle vi piger har en lille smule bi i os – hos nogen kommer det bare lidt mere til udtryk. Kender ingen piger der ville synes det var særlig klamt at røre en andens pige bryster eller kønsdele. Så du skal ikke være spor bekymret. du er helt normal.

  • skytten, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.