Brev

Ipadens hyppigt besøgte p0rn0 sider..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal lære at bruge funktionen der hedder inkognito, fordi så kommer du ikke i disse situationer igen.

Du kan gå i inkognito ved at trykke CTRL + SHIFT + N.

Og som svar til din situation, så kan du snildt slette historikken på den.

  • a, Angrebshelikopter, 8 år

Du kan evt. rydde din historik; så kan din familie ikke se dine besøgte sider. Hvis det ikke hjælper, kan du sige det som det er eller rydde al din data.
Held og lykke 🙂

  • K, Pige, 16 år

Det er en situation, som du meget nemt kan løse:
1. Sig det som det er, hvis at du ikke kan leve med ikke at gøre det.
2. Slet din sygehistorik. Hvis du ikke kan finde ud af det, så er der guides på youtube.
3. Reder til factory settings. Altså slet al data undtagen styresystem osv. Dette kan gøres under indstillinger, men der er også guides på youtube.

Fremover kan du bruge incognito mode, hvor søgehistorikken ikke bliver gemt. Dette finder du i safari under “sider”, og så ved at trykke på “Private” (på engelsk i hvert fald). Der kan man så starte en incognito side hvor man kan søge på ting uden at det bliver gemt.

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat