Brev

Hvornår ved man om man er klar

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg undrede mig også om hvornår jeg var klar osv osv. Jeg kan ikke helt forklare dig hvordan, men du er ikke i tvivl, når du er klar.
Jeg var selv meget bange for at gøre det, hvis jeg nu fortrød bagefter. Men det gjorde jeg heldigvis ikke. Jeg valgte at gøre det med en jeg stolede 100% på. Var ikke forberedt eller noget.

  • Mig, Pige, 15 år

Jeg er helt enig med dem ovenover. Du er ikke i tvivl! Jeg havde selv tænkt meget over hvornår jeg mon var klar og hvordan man kunne mærke det osv. Men da jeg så en dag sad sammen med den her virkelig søde fyr som jeg stolede så meget på og som var så god for mig var jeg overhodet ikke i tvivl. Også selvom jeg kun var 14. Jeg havde bare den fornemmelse at jeg altså måtte forenes med ham, dvs at jeg måtte mærke ham i mig. Jeg var ikke et sekund i tvivl og det kunne bare ikke gå hurtigt nok med at få tøjet af.Jo det gjorde da en smule ondt og man skal jo også lige lære det men den fornemmelse at ham dybt i mig var fantastisk. Så tro mig – du er ikke i tvivl!

  • It's me, Pige, 15 år

Heyy
Jeg tror aldrig helt man kan mærke om man er klar før man står i det. Jeg følte mig klar men da vi skulle igang fortrudte jeg, og blev vildt utryg hvilket er helt fær. Jeg synes bare du skal prøve, og hvis det så ikke lykkedes første gang så må man bare prøve igen.

  • Pigen der har mistet sin mødom, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat