Brev

hvordan ved man om man er klar…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare vent til at du føler dig klar

  • Anonym, Dreng, 10 år

Jeg synes du skal aftale at tage det hele i små step med din kæreste. Det gjorde jeg selv for jeg var også usikker på om jeg var klar men jeg ku godt overskue at ta små step. Vi startede med bare at kysse og kramme. Næste gang vi var sammen havde jeg bar overkrop for lissom at vænne mig til det og vi legede med mine bryster. Hele tiden små step. Din kæreste blir self tændt af det men hvis aftalen er på plads burde det funke. Senere var jeg så klar til at ligge lidt under tæppet hvor vi havde bukserne nede og lærte hinandens intime dele at kende med fingerne og lærte at få hinanden til at komme. Og så endelig på et tidspunkt vidste jeg jeg var klar til samleje. Men det var altså en rejse og hele tiden i små step. Det kan jeg anbefale.

  • blomsterpigen, Pige, 15 år

Jeg synes at du skal vente ind til du ved at du er 100% klar til det. Du skal jo slet ikke presses til det. Jeg ville gøre det hvis det var mig, men nu er det jo også lidt svært når jeg er 12 og ikke har en kæreste😅🥰

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat