Brev

Hvad synes drenge om jomfruer?

Hey

Jeg er en pige på 17 år som stadig er jomfru.

Jeg undrer mig ofte over, om det er et turn-off at være jomfru som 17-årig ift. forhold,

Og bare generelt?

Skræmmer man drenge væk eller gør det piger mere spændende?

Pige, 17 år
Svar fra andre

Børn

Halløj du,

Hvis et forhold mellem dig og dreng er noget værd, så har det ingen betydning om du er jomfru eller ej.

Folk behøver vel heller ikke at vide at du er jomfru? Bare undlad at give et konkret svar hvis nogen spørg. – Så antager folk hvad de vil.

  • Jaja, Dreng, 16 år

Hej
Jeg er 18, og jeg har mere tilbøjelighed til at ville være kæreste med en pige der ikke har været i seng med en endnu. Jeg synes selvfølgelig ikke at det er forkert at have gjort det, men at man ikke har gjort det, viser bare at man venter på den rette person, i stedet for bare at springe på den første liderlige gut der kommer rundt om hjørnet. Jeg tror først det vil få folk til at tænke lidt over det når man når alderen 27+, da folk nok undrer sig over om der er en grund til at de ikke har været i seng med en endnu. Så det er helt bestemt ikke noget du skal haste dig med. Vil faktisk sige at du først skal gøre det, når du finder det tilpas, naturligt og det er en du er tryg ved. Det korte af det lange er… Nej, drenge synes bestemt ikke det er et turn off i en alder af 17. Jeg lover dig, der er vitterlig ingen der tænker over det. Håber ikke mit brev blev for langt.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej, jeg er en dreng på 16 år, og er ikke jomfru. Faktisk, har jeg været sammen med 9, hvilket ikke er noget jeg er stolt af eller hverken fortryder. Nu er jeg bund ærlig, og jeg ser det sådan her.
Hvis jeg er til fest, og jeg finder en sød pige, men mine bagtanker egentlig bare er meningsløs sex, så ville det ikke være et problem at hun var jomfru, men ville klart gøre det mere udfordrende for mig at gribe situationen an.
Men derimod, hvis jeg fandt en pige jeg godt kunne tænke mig at komme sammen med, ville det være et kæmpe plus.

  • bare rolig, du dejlig, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat