Brev

Hjælp. Jeg tror jeg er trans

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Det helt okay at du har det sådan med dig selv. det er tit at man er i tvivl. HVis du helst vil kaldes for han/ham synes jeg at du skal sige det til folk. De vil helt sikkert både forstå og støtte dig.
Men det er dig, og din krop. Mærk godt efter og gør hvad der føles rigtigt for dig, ikke for alle andre.

  • Anonym, Pige, 12 år

Der er mange forskellige kønsidentitet og udtryk. Det aller vigtigste er at du føler dig tilpas

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej!
Jeg er ikke særlig erfaret i de forskellige køns-identiteter. Men ud fra det du beskriver, lyder det som om du trækker mere imod at være Non-Binær/intetkøn? Mit råd ville være, at prøver lidt forskellige ting ud! Måske slet ikke beslutte dig, før du bliver ældre? Det er helt almindeligt, når man er ung, at opleve `Gender-Dysphoria´, altså undre sig over, om man egentlig er det køn, man er født som.
prøv lidt forskelligt, og se, hvad du føler dig best som! Held og Lykke,

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat