Brev

Her det dårligt

Hej jeg er en dreng på 15

har i lang tid været forelsket i en dreng fra min skole han er 16

Han er så sød og han er bi og har en mega god krop

Ved ikke hvordan jeg skal sige det til ham 😔

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15

Jeg synes bare du skal spørger ham om han har lyst til at være sammen en dag, når det så bliver det rigtige tidspunkt, så synes jeg bare du skal fortælle ham det som det er.

For at være ærlig, så tror jeg han vil blive rigtigt glad og smigret, når han finder ud af at du kan lide ham, så jeg tænker slet ikke du skal være bekymret eller nervøs. Bare være dig selv, husk det for det vigtigt!

Held og lykke, hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Jeg synes at du først skal opbygge en god relation med ham, som venner. Så at i er i kontakt, så kan du gradvist prøve at slippe små hints: hold øjenkontakt, vær sjov, sød, lidt charmerende, dig selv, og afslappet. Hvis du er god til at skrive med folk, så kan du skrive lidt med ham. Når du så føler at i er på bølgelængde så kan du spørge indtil det med at han er bi, og se hvor samtalen leder hen. Du kan også bare spørge ham ligeud: hey, jeg er ret vild med dig, har du det på samme måde? Hvis i så begge kan lide hinanden så kan du invitere ham på date, eller bare hænge ud med ham. Hvis han ikke har det på samme måde som dig så husk: han kan måske få følelser på et senere tidspunkt, hvis du virkelig er vild med ham så må du ikke give op. Hvis i bare ikke passer sammen, eller han ikke kommer til at blive vild med dig så tænk. Du fortjener en der vil dig det bedste, og er godt kærestematriale. Bare et tip, jeg er en pige og ville altid blive glad hvis en person havde et crush på mig, ligemeget hvis jeg var vild med den person. Jeg mener at folk nok bliver glade af at få og vide at der er en der crusher på dem. Good luck, and stay strong.

  • Håber at jeg kan hjælpe, Pige, 15 år

Hej.
Jeg synes, du skal prøve at skrive til ham – måske over Snapchat?
Så kan du jo spørge om I skal hænge ud en dag, og hvis han svarer ja, så kan du jo fortælle ham, at du synes om ham.
Det var bare mit råd, og du skal jo gøre det på din egen måde!

  • L, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat