Brev

handjob

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære søde vidunderlige dejlige du.

Hvis du ikke vil have det sviner
For at undgå de værste piner
Så lad ham komme i din mund
Det varer kun en kort stund

Hvis i benytter en gammel sok
Så kan det da også gå godt
Vask den i vasken
Ikke gem den i tasken

Hvis dine forældre rydder op
Så husk at gem din gokke sok
Ikke gem den under sengen
For ellers bliver din sturerest forlænget

  • Bamsefar, Pige, 16 år

Jeg plejer nu godt nok bare at lade drengen sprøjte ud i rummet. Det er altså lidt cool at se! Så kan man altid tørre op, det pletter ikke særlig meget. Ellers akn man tage et stykke køkkenrulle og lige svøbe rundt om hans ting når han skal sprøjte.

  • anonym 15-årig, Pige, 15 år

Mig og min kæreste sidder tit på sengen og ser serier. Nogen gange sidder vi så og kæler lidt samtidig med bukserne nede, det er smadderhyggeligt. Vi sidder gerne på et håndklæde for det tager skedesaften og så kan min kæreste også komme i håndklædet. Så smider vi det til vask bagefter. Jeg tror hverken min mor eller hans mor gider snuse til det for at finde spor af sæd eller skedesaft, tihi. Så mit råd må bare være og bruge et håndklæde.

  • den anonyme pige, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat