Brev

Give finger til kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Nu er jeg 15, hvilket nok hjælper lidt på det hele. Jeg fik en rigtig sød kæreste for godt 3 måneder siden, og vi har også haft sex. Han startede ud med at give mig finger, og jeg kunne mærke jeg ikke var klar, – så jeg sagde fra. Det der var virkelig vigtigt for mig, som min kæreste faktisk gør hver gang – også selvom vi har haft sex, hvisker om jeg er okay inden han putter sin hånd ned i mine bukser. Det synes jeg er vigtigt, at hele tiden spørge hinanden og være sikre så ingen føler sig forpligtede eller utilpas. Gør, hvad i føler for. Men husk nu, bare fordi din ven er nået langt – behøver du ikke og skal nå det lige nu. Du har hele livet foran dig, så rolig.. Det skal nok gå. Og du skal nok nå det! – Hilsen Mig😊

  • anonym pige,, Pige, 15 år

Hvorfor kan man sove når man er sammen med kærter man ikke alen

  • Mille, Pige, 17 år

Hej😁

Måske skulle du vente til i er lidt tættere måske skulle i kende hinanden lidt bedre måske vente 1 år eller 2

  • Emma, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz om sex, seksualitet og krop Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.

På Sexliniens hjemmeside kan du finde information om sex, og du kan også få rådgivning om sex og seksualitet.
Chat
Chat