Brev

Gay..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej har det præsigs på same måde og du skal bare vide at det er helt ok

  • Anonym, Dreng, 11 år

Hej jeg er også homoseksuel og der er intet at skamme sig over. Det er mega sejt og det håber jeg at du kommer til at indse. Hvis folk de driller dig så snak med en voksen du stoler på og lad vær med at høre på hvad de siger. Det ka godt være svært, men dem der driller dig er i hvert fald ikke særlig kloge eller følsomme. Du fortjener bedre end at høre på dem og jeg håber du for det bedre.
Vær den du er og vær glad.

  • Den Lesbiske, Pige, 13 år

Det er normalt at have følser for drenge og du er og forbliver det menneske du er! Folk kan ikke ændre på hvordan du er det er kun dig der kan ændre på hvordan du er…

  • Anonym, Dreng, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat