Brev

Forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du

Først kan jeg fortælle at det er normalt for det første at have følelser for begge køn men også at være forvirret over dem i en ung alder.
Mit råd er at tage det roligt. Mærk efter i dig selv hvordan du har det med hende og så kan du også måske læse hendes signaler om hun viser interesse for dig i den retning. Hvis du har mod på det kan du fortælle hende om hvordan du har det

Kh Malle

  • Malle, Pige, 17 år

Hej med dig.
Jeg er 14 år og har tvivlet på min sexualitet i mange år, for et halvt år siden sagde jeg fuck det jeg er bisexuel nu. Og jeg føler mig mere og mere tilpas med det.
Jeg ved det kan være svært, men prøv at give slip, det er totalt normalt det du går igennem, men hvis du tænke rover det for meget kommer det til at blive rigtig svært for dig.
Håber du kunne bruge mit råd 🙂
KH mig

  • Mig, ikke binær, 14 år

jeg har også tænkt meget over min seksualitet og jeg synes nogen gange det har gjort mig lidt stresset men man behøver ikke putte sig selv i en boks du kan bare elske dem du elsker og det er okay :)! bare prøv dig frem og prøv ikke at tænke så meget over det

håber det hjælper

  • bare mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat