Brev

Forvirret.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv været meget i tvivl og er det nok stadig. Jeg betroede mig så til en veninde som jeg ved er nysgerrig og vi fik en virkelig lang og god snak om emnet. Det endte så med at vi blev enige om at prøve en soveaftale. I løbet af den soveaftale fik jeg øjnene op for en masse ting og lærte meget om mig selv og det var meget tilfredsstillende. Nu har jeg i alt fald fået en erfaring at bygge videre på. Så hvis du har en tæt veninde, prøv at tage en snak med hende og få evt. lavet en aftale.

  • girl 14, Pige, 14 år

Jeg er pan og er trans men du skal nok finde ud af hvem du er før eller siden

  • Anonym, Trans, 12 år

Du skal bare afprøve og udforske din seksualitet! Jeg synes det at være ‘queer’ er noget af det sejeste i verden fordi vi lever i en ‘heteroseksuel verden’. Du kan evt. finde nogle personer på instagram eller andre steder som er sprunget ud som queer og tale med dem om hvordan du har det, siden de har gået igennem samme periode som du har.
Hilsen mig ;P

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz

Kender du til myterne?

Kender du Sexlinien?

Her kan du læse mere om sex, seksualitet, porno, onani, prævention, kroppen og meget andet.