Brev

Forældre kom ind imens vi var nøgne 😱😱

Hej.

Mig og min kæreste lå nøgen og så kom hendes forældre ind.

De er væk til imorgen.

Hva fuck gør vi hjælp

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

heyy
sikke en akavet situation i er havnet i, det lyder ikke særlig rart.
nu har jeg ikke lige prøvet det før men prøv at lade vær med at tænke så meget over det (ved godt det kan være lidt svært) men prøv at tage det helt chill, tænker ikke rigtig at de vil snakke om det da det også er meget akavet for dem.

der er nok størst sandsynlighed for at hendes forældre vil snakke med hende om det og hvis det er
jeg ved ikke hvad jeg skal mere sige end held og lykke i fremtiden.

håber jeg hjalp lidt

KH MIGG

  • 15, Pige, 15 år

Jeg tænker ikke hendes forældre har taget det så tungt, hvis de ikke har sagt noget endnu.
Jeg har ikke så mange råd at give, men kan fortælle at min farmor gik ind imens min ex og jeg var i fuld gang.. Ingen af os har snakket om det siden.
Jeg tænker at hvis ikke der bliver snakket om det, er det ikke så slemt, så tag den med ro.

  • vild kiwi, Pige, 16 år

Lad som ingenting, dine forældre har med sikkerhed selv gjort/gør det. Så ro på, lad som om det ikke er sket og bare vær som i plejer, så forsvinder det akavede med tiden

  • signe, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat