Brev

Føler noget for en pige men til drenge

Hey, er en pige og er straight.

Er seksuelt aktiv med drenge

og har følelser for drenge,

men har mødt den her pige,

og elsker alt hvad hun gør

og har altid lyst til at være sammen med hende,

og kunne godt forstille mig at lave ting med hende osv.

kan man stadig være straight

og have følelser for en pige

(har aldrig haft det sådsn overfor andre piger).

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det mener jeg sagtens man kan. Jeg mødte engang en pige ved et fodboldstævne som jeg fik varme følelser for, noget jeg ellers ikke har for piger. Hun er bare så sød og smiler så kønt med øjnene. Vi bor desværre langt fra hinanden men vi skriver sammen og har besøgt hinanden et par weekender efter. Der har vi sovet nøgne og, ja…, du ved … Ellers er det drenge jeg er sammen med og jeg opfatter mig også som straight selvom jeg godt ved det kan være flydende.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hey pige som er ‘straight’

Tja, altså. Har du måske overvejet idéen om at du måske er bi? Eller i det mindste, bi-curious? Altså, at du er nysgerrig på idéen om at være sammen med en pige?

Altså, ens seksualitet er flydende, og derfor kan det ikke altid være fast. Tro mig, det ved jeg alt om.

Jeg har også altid troet jeg var straight, indtil lidt senere, hvor en af mine veninder (hende havde jeg det lidt som hvordan du har det med hende du snakker om) og jeg var begge nysgerrig over hvad cores seksualitet var. Det ene gik til det andet og vupti, var vi i et forhold.

Men ja, jeg synes du burde finde ud af hvem du er. Prøv at finde en pige (måske hende som du kan måske lide👀) og prøv det ad.

Håber det her gav mening og hjalp 😉

– Anonym

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat