Brev

Er jeg klar?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 17 årig pige. Du som pige har ret til at sige stop! hvis der er noget du selv ikke bryder dig om skal du selvfølelig ikke gøre det. Jeg vil væde på du har en skøn kæreste, men hvis du ikke føler dig klar til det som han er klar til det som han er klar til er det vigtigt du snakker med ham om det. Jeg tror også en god ide er at snakke med en god veninde om det. Det er en meget dyb ting så en god ide ville også være at snakke med dine forældre om det hvis du er klar.
Gør det når du føler dig klar.
Mange hilsner fra tre piger som er klar på at give råd<3

  • Hjælpsom i dk, Pige, 17 år

Hej, jeg er meget enig med de andre piger. Lær og elske dig selv lidt mere, og så også når du er klar.

Din kæreste er helt sikkert skøn. Men hvis han ikke kan tag det stille og roligt, så det også går mere i dit tempo, så du nyder det. Så sig det til ham.

Og de første par gange, og min. kommer til kunne gøre en smule ondt. Men det kan være fordi du rent faktisk ikke er tændt nok, og du så går hen og bliver bange. Men sig det til ham, at du er utilpas, så kan i løse det sammen.

Mvh. En dreng og hans søster der kigger over skulderen

  • En drengs synspunkt, Dreng, 16 år

Sex og Samfund har hjælpe mig meget
de svarer rimelig hurtig

  • Tina, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat