Brev

Er jeg bisexuel

Hej j

eg er en pige på 13

og jeg har længe tænkt på min seksualitet,

jeg er nemlig ikke sikker på om jeg er hetero,

fordi at jeg bliver tændt af piger,

jeg er dog også bange for at komme ud hvids det nu var at jeg er biseksuel

fordi at min far ikke er helt så accepterende med lgbtq+.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

jeg er også bisexual og er meget i tvil omkring min sexualitet det skal nok gå ,åske om et par måneder ved du det måske? btw har kun sprunget ud til mine venner måske skulle du snakke me en god ven??

  • non-binary, non-binary, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat