Brev

Er han klar til sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej sødeste du. Hvor kan jeg godt forstå det her med sex og om man er klar og hvordan og hvorledes det skal foregå, at det er forvirrende. Måske kunne du prøve at sætte dig ned ved siden at din kæreste og snakke med ham om det her med sex. Du kan prøve at sige at du holder rigtig meget af ham og at du at har tænkt på at have sex med ham og om han er klar eller så …. Kommer det måske helt naturligt hvis du begynder at kysse ham lidt eller kramme ham eller måske røre ham lidt og se om han synes det er godt men husk altid at acceptere et nej. Husk også kondom , og forspil er rigtig vigtigt…. Nusse og kæle lidt med hinanden så pigen kan være våd og han nemmere kan trænge ind i dig…. Husk nu og gør det når su er klar… man kan sagtens udforske og kysse uden det skal gøre videre til sex…. Men prøv jer frem, tag snakken selvom det er rigtig svært, det kunne jo være han tænkte det samme…. Men ellers ring eller skriv eller chat med BørneTelefonen eller et brev…. til de voksne … her på BørneTelefonen men jeg foreslår at du vil skrive eller chatte eller ringe til dem. Heller Lykke skønne og søde dig!

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Hej, forstår godt du måske er i tvivl om han har lyst. Kan godt forstå at du har lyst til at lave lidt mere ham end bare at kysse. Mit foreslag ville nok være at snakke med ham om det, eller måske med en veninde. Men husk du har ikke travlt, det vigtigste er bare i begge to har lyst.
Held og lykke med det, håber du finder ud af noget!
fra mig<3

  • Hjælper, Pige, 15 år

Enig med Sara Pigen. Det behøver ikke nødvendigvis være samleje. Det er en god ide at starte bare med at nusse og kæle. Uden på tøjet, under tøjet eller måske med bukserne nede. Så kan du stille og roligt lære hans pik at kende og han kan lære din skede, numse og bryster at kende. Så på et senere tidspunkt kan man evt. gå over til samleje hvis begge føler for det. Men man behøver ikke have så travlt. Der er også større sandsynlighed for at sex lykkes hvis man har taget det stille og roligt og lært hinandes krop og kende

  • Helpful girl, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat