Brev

Biseksuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Som dreng ville jeg sige at det er ligemeget om piger er bi eller straight . Hvis de bare er søde er det fint med mig

  • Dreng, Dreng, 16 år

Jeg ville nok vente lidt med at springe ud. I den alder ved man ikke helt hvad man er. Den ene måned kan man ha et crush på en dreng, den næste måned på en pige. Ens seksualitet er meget flydende de første år man er i puberteten. Til dit spørgsmål om drenge har noget imod at en pige er bi? Det tror jeg ikke. De drenge jeg har snakket med om det er helt fine med det. Hvis man er to kvinder kan den ene enten gøre det med en mand eller få donorsæd og så kan de altså godt blive “forældre”.

  • Isabel, Pige, 16 år

Hej Pige På 11 År!

Jeg er selv en pige, som også er til piger. Jeg var også på din alder, da jeg først fandt min interesse i piger. Dengang var jeg meget hurtig til at fortælle rundt, at jeg ikke var heteroseksuel, og det endte jeg desværre med at fortryde. Ikke fordi jeg mødte homofobi -, men fordi at jeg senere begyndte at tvivle min seksualitet. Var jeg måske alligevel ikke til piger?

Tanker som disse er selvfølgelig helt normale, og hvis du spørger mig er det kun sundt at udforske “seksualitets spektrummet”. Det kan dog være mindre sjovt at skulle “springe tilbage i skabet”.

Hvis jeg var dig, ville jeg først introducere tanken, om at være til det samme køn til fx din mor. Jeg ville passe på med at putte for mange “labels” (altså om man er biseksuel, lesbisk, heteroseksuel eller noget helt andet) på dig selv, indtil at du er lidt ældre, og måske kender dig selv lidt bedre.

Jeg håber at min egne erfaringer, har være en hjælp, også håber jeg at alt vil blive lidt nemmere for dig!

Mvh Laura

  • Laura, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat