Brev

Begynde at sove nøgen?

Hej alle

Jeg er en dreng på 13 år,

og jeg kunne rigtig godt tænke mig at begynde at sove nøgen.

Jeg vil derfor spørge jeg, om I synes det er ok at sove nøgen?

Om I selv har prøvet det, eller gør det,

eller om I kender nogen, der sover nøgne?

Hvor gammel synes I, man skal være for at begynde at sove nøgen?

Og skal man spørge sine forældre om lov?

Mange hilsner

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er kun en fordel min ven.

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej 🙂
Det er helt normalt at sove nøgen om natten. Det er faktisk også utrolig sundt.
Jeg gør det ikke selv, da jeg er en person der fryser meget om natten.
hvis du gøre det, skal du bar lige være obs på at den forældre ikke kommer ind, da det nok ikke lige ville være super fedt.
Efter min mening er der ingen aldersgrænse for, hvornår man må begynde at sove nøgen. Det er fuldstændig op til dig, derfor mener jeg heller ikke, at du behøver at spørge dine forældre om lov, da det er dit eget valg.

Jeg håber du kan bruge mit råd 🙂

Knus

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er helt almindeligt at sove nøgen også selvom man som mig kun er 12 år gammel. Der er faktisk også flere studier som viser at man sover bedre når man er nøgen. Der er ikke nogle rigtig alder til at begynde at sove nøgen bare prøv det også gør det vis du kan lide det. Det er helt op til dig

  • Håber det hjælper, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat