Brev

Åben om onani?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg taler ikke med mine veninder om det fordi den ene tar ALT som en joke og den anden er ikke særlig langt fremme i skoene og så har jeg nogle drenge venner som jeg heller ikke snakker med det om

Så nej jeg snakker ikke med nogle om det🙂

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Jeg er så heldig at jeg kan tale med minde veninder om ALT. Vi er en lille venindegruppe der bare deler alt og ikke har hemmeligheder for hinanden og vi stoler blindt på hinanden. Derfor er det også lige så naturligt at tale om onani som om madpakker, tihi :-). Man kan sagtrens sige: undskyld jeg er lidt sen på den, jeg skulle lige knalde min pude! eller: Hvad så, har du fået noget i dag? Eller: Jeg har lige prøvet en fed vibrator! Jeg synes bare det er så dejligt at man kan tale om det så naturligt.

  • E.A., Pige, 15 år

jeg synes det er sejt at du tørre at skrive det her her en min mugelighed du kan tale stille og rogeligt med din venner om det og du kan først spøger om de har

  • snoresnup, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat