Brev

Vil gerne skifte hårfarve.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Stop en halv søde alle hårfarver er pæne! Ik kun blondt. Har selv helt mørke brunt hår med krøller. Og ja nogen gangen har jeg også overvejet sy farve der blondt bare for at se hvordan jeg vil se ud, aha
Men man skal tænke sig godt og grundigt om. Fordi ja afblegning af hår skader håret, det ikke sundt at putte kemikalier på kroppen dette gælder hår rødder osv, mange tror at bare fordi håret er dødt, kan man bare grlrøe hvad man ved med det, det kan man i realitet også.

Men afblegning ødelægger den fondamente hårstruktur, og der r lange udsigter til at se sit eget hår i, igen.

Man skal tænke meget over det, jeg syntes du skal mærke godt efter, snakke med en veinde / ven /forældre om dine tanker, men hvis det, det du føler for
Go for it girl,

  • Hilsen mig ☺️, Pige, 15 år

Hey Hey Hey det er helt ok at man vil have lyst hår men tænk dig lige om fx hvis du har brunt hår og du farver det lyst og hvis du fortryder det så har du nok en sjælden hårfarve og ikke bare en farve man finder bare lige info håber jeg hjalp dig fra Andreas:)

  • Andreas, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat