Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vibrator

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Min storebror arbejder i Normal og han spørg ikke efter id og det skal man heller ikke når det er sexlegetøj. Om så du var 11 var det heller ikke nødvendigt.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa søde,
En vibrator er en god ide. Sådan en har jeg selv haft glæde af, da jeg var yngre. Den kan hjælpe med at finde ud af hvad man synes er dejligt. 😊

Med det sagt, nu handler jeg ikke I normal, så aner ikke om en vibrator kan købes der. Men hvad jeg ved er, at loven siger man skal være fyldt 16 år for at købe sex legetøj. Lidt underligt, når du lovligt kan have sex når du fylder 15. 🤔

Med andre ord skal du faktisk vise ID ved kassen, om de beder om det, er en anden snak. Jeg har selv som 20 år blev bedt om at vise ID for at købe en Blu-ray film som man skulle være 15 for at se. Jeg er ret sikker på, at det var en undskyldning for, at han fandt ud af min alder, og ikke havde noget at gøre med, om jeg var gammel nok til at købe filmen. Men nok snare gammel nok til ham.

Nårh men, jeg har selv hjulpet min søster i sin tid med at købe sex legetøj. Vi har altid været helt tætte hende og jeg. Så vores sexliv var ikke hemmelige for hinanden. Så eftersom jeg var den ældre, hjalp jeg min søster med at skaffe en vibrator.

Det bedste du kan gøre, er at spørger en du stoler på, som er fyldt 16 om hjælp. For at spørger sine forældre er endnu mere pinligt.

Med det sagt tror jeg ikke Normal sælger vibrator. De sælger kondommer, men det nok det tætteste du kommer.

Bliv ved med at udforsk sin krop. Det sundt, og i det lange løb, hjælper det dig til et godt sexliv, når du får en partner.

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Hej, en vibrator er lækker. De bliver brugt meget i min husstand, vi har en vibratordag, hver fredag, KH DRENG 17

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat