Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stræk mærker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 16
Jeg har slev lige fornyeligt opdaget mine første strækmærker på indersiden af lårene og jeg må bare sige at det er helt naturligt af få dem men også at være usikker på dem, sådan har jeg det selv….
Jeg tager noget medicin som der gør at jeg vokser og bliver højere, derfor kan min krop og hud ikke altid lige følge med, og på samme måde kan din krop også vokse meget og måske have svært hved at følge med. Det er altså meget normalt at kroppen ikke altid lige kan følge med, med udviklingen af kroppen og jeg lover dig at alle piger for mindst et stækmærke igennem livet. Jeg forstår godt at du er usikker på dem og misforstå mig ikke jeg er mindst ligeså usikker og går meget og tænker over det der med: “Det bare er fordi at jeg er blevet tyk”…
Men så husker jeg mig selv på at det altså er helt normalt og at hver enkelte pige menneske eller What ever det nu er også kan realitere på en eller anden måde. Jeg vil forslå dig til at snakke med en god ven om det, jeg hved at det godt kan være meget grænseoverskridende men vennen eller veninden kan helt sikkert realitere og vil have fuld forståelse.
-Og til sidst vil jeg også bare sige at du er perfekt som du er og at du er et menneske og mennesker er altså ikke mennesker uden strækmærker, kønshår, menstruation osv.

kærlighilsen pige på 15<3

  • Josefine, Pige, 15 år

hej pige på 16 år!

jeg har selv strækmærke på lår, bryster, siden af mave og røven, det er helt normalt at havde dem og mange piger har dem. der er intet underligt ved at havde strækmærker og faktisk er der mange mennesker som lære at elske dem jo længere tid du har dem. de vil aldrig forsvinde men de vil fade til en mere nude farve i stedet for den ‘lilla” farve. mine bedste råd ville være at du enten kan snakke med en om det som du stoler på eller begynde og sige til dig selv ” min krop er helt perfekt som den er med eller uden tigerstriber (som jeg kalder strækmærker)” 🙂
det vigtigste er at DU kan lide DIN krop!

MVH. 16 årig pige 😉

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat