Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg god nok

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 10 år.

Det lyder som en lidt øv situation du står I.

Du skriver du ikke kan lide dig selv, men uddyber det ikke videre. Så jeg tænker måske du snakker om udseende eller fordi du giver let op. Hvis det er udseende, så er det vigtigt du snakker med dine forældre så de kan hjælpe dig. Hvis det er fordi du hurtigt giver op, så stadig snak med dine forældre, de kender dig nok ret godt.

Du skriver at i lavede æggejagt med du gav op og gik ind igen for så at komme ud til alle æg var fundet. Det er en smader ærgelig situation. Jeg kan godt forstå du gerne vil lave det samme igen, så du får en ny chance. Jeg tænker derfor at det vil være en god idé at snakke med din mor om det, hvis det er svært at sige højt, så skriv det til hende. Sommetider er det lidt nemmere. Jeg tænker godt at din mor vil kunne forstå din situation. Og derfor kunne hjælpe dig.

Rigtig god påske!
De bedste hilsner
Pige 15 år

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Søde ven. Du er helt perfect i forhold til alder jeg havde det præcis på samme måde i din alder.
Men jeg skrev alt det ned jeg ikke kunne sige til min far. (jeg er skilsmisse barn) (var hos min far den dag) og så da jeg havde fået nok så tog jeg et screen shot og sendte det til ham og i “brevet” så bad jeg ham om at læse det gør han kom ind til mig. Og det gjorde han. Og nu nogle år senere har jeg det faktisk meget bedere. Men der er stadig nogle ting jeg har svært ved. (private årsager har ikke lyst til at dele)
Og det var sådan jeg gjorde
Håber det hjalp
De kærligste hilsner fra den 12 årige pige 🙂

  • Den søde, Pige, 12 år

hej pige på 10 år, jeg forstår dig virkelig godt, det kan være meget irreterende når andre finder dem for hurtigt, jeg syndes du skulle prøve at sige til din mor at hun måske skal gemme dem lidt svære og ellers så give dig chance for at finde dem. jeg håber du kan bruge det, jeg ønsker dig det bedste hilsen pige på 12.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat