Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer med min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år. Du kan tro at jeg rigtig gerne vil hjælpe dig. Jeg er 14 år gammel og jeg har ikke haft en kæreste …. Det synes jeg er okay men… nogengange tænker jeg også… jeg er slet ikke god nok til at få en kæreste…. jeg er grim og der er aldrig en fyr som jeg kan mærke jeg vil komme til at blive vild med og som vil kunne forstå mig… som vil forstå jeg har brug for nogen ting efter jeg blev svigtet…, forstå jeg skubber væk… men selvom jeg gerne vil have en kæreste ved jeg at jeg faktisk alligevel ikke vil fordi jeg er kun 14…. jeg bliver 15 om måske 2 måneder men alligevel…. jeg vil være sikker på at det er den rigtige jeg skal være sammen med på denne måde seksuelt. Når jeg læser det du skriver kan jeg helt igennem mærke din usikkerhed…. det med om du er god nok når du er sammen med din kæreste… men jeg mærker også en usikkerhed omkring i valgte at slå op og blive kærester igen. Jeg tænker på om du er i tvivl om det var det rigtige… fordi for mig er det rigtig vigtigt at sige at det er okay at føle at det ikke er den rigtige og det er okay at ikke have en kæreste men hvis du føler og kan mærke du elsker ham og rigtig godt kan lide ham så bliv endelig ved men lad ham ikke træde over dine grænser og husk at sig fra. Det kan ofte være rigtig svært men en rigtig god ide at fortælle ens ven, kæreste eller noget om hvad man føler og hvordan man har det. nogrngange kan man måske føle at man skuffer andre eller at man måske kan føle man ødelægger noget. Man vil ikke virke barnlig og usikker men man er det og bliver det og endnu mere når man ved at man bliver nød til at fortælle sin kæreste, ven eller noget om det. MEN kommunikation er det vigtigste i et forhold og især når det kommer til sex, kys, berøring eller at fx prøve at være nøgne sammen… prøve og udforske tingene sammen. Så man kan fortælle det er rart eller at lige der er det godt eller… kan du prøve at rød mig der eller må jeg gøre det her og er det rart for dig… men også når det gælder om at man føler at man ikke præstere nok … godt nok… om man er god nok… om kæresten elsker en lige så højt som en selv… om han virkeligt synes man er og nok og lækker nok… men sødeste du…. jeg er ikke i tvivl om at han synes du er god nok… ham har valgt netop at være sammen med dig og har rigtig meget lyst til at opleve den seksuelle verden med dig….
rolig nu …. træk lige vejret og så prøv at mærke efter… tror du ikke virkeligt han holder af dig…. i kærester ik? selfølgelig elsker han dig…. prøv tænk på jeres første kys… første seksuelle oplevelse sammen… føltes det ikke rart og kan du ikke prøve at tænke at wow… det helt gjorde mig og ham fordi vi elsker hinanden.
prøv ingen at træk vejret og så gå ind til din kæreste… mød hinanden…. skriv en sms og fortæl det du har fortalt mig… du så sej ! og det er du bare fordi du så fint beskriver her om dine følelser.
jeg ved du kan og jeg hepper på dig og tror på dig. <33333333 du så sej du er!
se og få snakket med kæresten og prøv og gør som jeg skriver og så tæl lige til ti … for det skal nok gå… alle føler sig forkerte nogengange men jeg ved du er god nok uanset i hvilken sammenhæng du føler sig forkert i
kærlig hilsen Sara.

  • Sara, Pige, 14 år

Hej har selv haft en kæreste der var sød nok men alligevel fik mig til at føle mig grim og dårlig og da vi så slå op blev jeg meget gladere siger ikke at du skal slå op igen med din kæreste synes bare at vis han for dit selvværd i bund er han måske ikke den rigtige. Håber mit svar kunne hjælpe Kh Mille

  • Mille, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat