Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor er jeg er usikker?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12 år. Jeg har tænkt præcis som dig. Jeg er også meget usikker på mig selv. Når jeg ser på mine veninder i klassen synes jeg også de er meget perfekte og har perfekte kroppe. Men inde i dem synes de sikkert at de har får store bryster eller synes de er tykke men som os ser vi dem helt perfekte. Det kan være at de ikke synes de er perfekte og de holder det inde for sig selv. Og så er der nogle der synes du er perfekt. Jeg synes du er perfekt lige meget hvad udenpå og inden i. Det du skal tænkte på er der er ingen der er perfekte. Alle er perfekte på alle deres måder❤️💕 hvis du stadig går rundt og tænker på det synes jeg du skulle snakke med dine forældre.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er svært men meget normalt at være usikker på sig selv i din alder. Især når man er pige og samfundet har en hel masse beauty standards. Det er en forfærdelig cirkel af usikkerhed.

Et faktum er at alle har det på samme måde som dig. Du er ikke den eneste i din klasse der føler at du kunne være “flottere”. Der er ikke nogen der dømme dig for at have en helt almindelig normal sund barnekrop. Du dømmer heller ikke de andres kroppe på en negativ måde vel?

Du er perfekt som du er og så længe du føler dig sund og rask er din krop også perfekt. Når man kun er 12 er det også helt forkert at man tænker på sig selv som grim. Du er et barn! Det er slet ikke noget du bør tænke på. Desværre kommer alle piger igennem det

Du må huske på at du er mere værd end din krop. Du er ikke venner med dine venner fordi de har mere modne kroppe vel? Det er fordi de er venlige og søde mod dig. Det er det vigtigste.

Hvis du får det meget slemt burde du snakke med din mor. Hun kender sikkert til det!! Det gør alle kvinder. Eller snak med dine venner. Måske er de i samme situation og vil bare gerne vide at de ikke er alene <3

  • Anonym, Pige, 15 år

du skal huske på at du er smuk lige meget hvor pæne din venner er og det har ingen betyninger hvor store bryster dine ven har.

du skal bare tro på dig selv og husk at du er smuk lige meget havd <3

  • pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat