Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Noget galt med mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Dreng på 15 år
Jeg har det lige sådan på nogle punkter.

Men det bedste råd jeg kan give dig er du skal stole mere på dig selv fordi du er helt sikker en helt fantastisk dreng, som kan en hel masse.

Men hvis det nu bliver endnu værre så tænker jeg du skal sige det til dine forældre, de vil sikkert godt forstå dig og så må du skifte skole hvis det er så slem.

Jeg håber det hjalp lidt, og gav dig et lille smil på læben 😁 for jeg ved ikke hvad jeg ellers kan gøre.

De bedste hilsner
Pige 14 år

  • Pige 14 år, Pige, 14 år

Hej
Dit problem med lidt om maven kan sagtens være fordi du netop ikk har ramt puberteten i nu og så kan der stadig være lidt “hvalpefedt”. Havde også lidt om maven men nu er jeg en af dem med den bedste krop

  • Dav, Pige, 13 år

Hej dreng på 15
Det første jeg vil sige er at nej der er ikke noget galt med dig! Så vidt jeg ved er det normalt at du går lidt sent ind i puberteten, men jeg ville dog snakke med min læge hvis det ikke skete snart.
Jeg forstår godt at du er genert, men hvis dine venner ikke snakker om andet end piger, og du ikke føler dig tilpas så synes jeg du skal finde nogle andre og snakke med. Håber dog ikke det er sådan.
Jeg kan høre at du stresser meget over dine lektier så jeg synes du skal vide at det er meget normalt og at du altid kan snakke med dine lærere om det og lave en aftaler om at få lidt ekstra tid til en aflevering eller hvad du nu har brug for. De er der for at hjælpe.
Jeg forstår godt at det ikke er rart at være større på maven end de andre i din klasse. Men det gør virkelig ikke noget hvordan du ser ud så længe du er rask, du kan eventuelt begynde at træne hvis du ikke gør det allerede.
Jeg kan se at du er trist og har været inde og tage en depressionstest på nettet. Det forstår jeg godt. Det er nogle gange svært at vide hvor ens følelser kommer fra og ved at få konstateret en depression har man ligesom en “undskyldning” jeg har selv gjort det, flere gange endda. Jeg tror det er ret så normalt. Som du selv skriver ved du ikke om du skal sige til nogle hvordan du har det. Det synes jeg helt klart at du skal specielt fordi det er ved at blive slemt, jeg ved det kan godt være svært men tro mig du vil få det meget bedre når du har gjort det og du kan muligvis få noget hjælp.

Jeg håber jeg kunne hjælpe, ved godt det blev lidt langt, men håber du kan bruge det 🙂

  • Lion, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat