Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Lavt selvværd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Fuck man, jeg kan relatere til det her xD. Jeg har heller aldrig haft noget med nogen, og jeg kan også virkeligt føle, at jeg ikke ser godt nok ud til, at der er nogen der gider mig. Og jeg ved ikke, om det er et godt råd eller hvad det er, men jeg har ikke så meget andet (for jeg er åbenbart heller ikke så tiltrækkende..) men virkelig prøv at arbejde på din personlighed.

Jeg ved ikke, om du også har haft det sådan, men når jeg har set en knap så pæn dreng, har jeg bare tænkt “uha, ej han er ikke lige min type”, men så når man har snakket med dem og virkeligt lært dem at kende, SÅ er det de bliver virkeligt pæne og tiltrækkende. Fordi de har en virkeligt rar personlighed. Selvfølgelig er det altid udseendet man ser først, for det er det man lægger mærke til på en person ved første øjekast. Men for mig, kan én jeg startede med at finde ret utiltrækkende, gå hen og blive rigtigt tiltrækkende. Jeg tænker, det er det samme for drenge, når de kigger på piger. De ser udseendet først, og måske vælger de nogen fra på baggrund af det, men det kan være de vælger én fra, som havde en virkeligt smuk personlighed. Og så er det deres tab.

Jeg er SIKKER på, du er en virkeligt skøn person og har sygt mange gode værdier, så prøv at tænk på dig selv, som at du er din personlighed i stedet for at du er dit udseende. I sidste ende er det din personlighed, der er den vigtigste del af dig. Så mit råd er, virkeligt at fokusere på dine styrker. Behandler du andre mennesker godt? Kan dine venner altid stole på dig? Vil du andre mennesker det bedste og er altid klar på at hjælpe? Får du andre mennesker til at grine og være i godt humør? Når du har fundet nogen ting ved dig selv, som du virkeligt er glad for, og at du ved at andre mennesker sætter pris på ved dig, så hviler man i sig selv på en anden måde. Og når man gør det, så kan andre mennesker virkeligt se det på en. Man skinner på en hel anden måde. Jeg ved godt, det lyder fu**ing cheesy, men jeg ved ikke lige, hvordan jeg ellers skal skrive det. Jeg ved ikke om det er et råd, der vil hjælpe dig, men det er i hvert fald dét, jeg lægger mit fokus på.

Jeg selv har også et par veninder der snakker om drenge hele tiden, den ene har en kæreste og de andre hygger rundt til fester og skriver med drenge. Det er vildt frustrerende, de ved godt jeg ikke har lavet noget med nogen overhovedet, så det joker jeg bare lidt med nogen gange. Selvom det faktisk er lidt nedern, men der er ikke noget at gøre ved det, så man kan lige så godt lave lidt sjov med det. Jeg har bare taget en aktiv beslutning om, at jeg ikke gider lave noget med nogen, bare forbi. Jeg vil vente på “den rette”. Jeg vil ikke kysse en eller anden random, jeg vil gerne være tiltrukket af ham. Og jeg står ved den beslutning, selvom mine veninder prøver at skubbe til mig engang imellem.

Jeg ville vildt gerne kunne give dig nogen rigtigt gode råd til at blive mere tiltrækkende og få flere drenge løbende efter dig, men det tror jeg simpelthen ikke jeg kan.
Du ER god nok og spændende nok og tiltrækkende nok som du er. Du skal bare vente på den rette. Drenge på vores alder, er stadig utroligt umodne, de vægter udseendet og kroppen og former og alt det der pis, højere end personlighed. Jeg ønsker dig alt det bedste, og prøv lige at få dit selvværd løftet lidt ikke? For det STINKER når det er lavt – jeg har selv været der.

Drenge kan godt lide piger der står ved sig selv og har selvtillid.

Mvh Den også utiltrækkende pige <3

  • Den også utiltrækkende pige, Pige, 18 år

Jeg forstår din frustration, det er sq heller ikke fair.
Et tip der virker – sæt din standarder ned og accepter at du nok selv skal tage meget intiativ.
Dog er det jo ikke sikkert man lyst til det, men så kræver det nok lidt mere arbejde.
Uden at tænke alt for meget i en seksuel kontekst – så lær dig selv at være mere karasmatisk, flirtende – og “life of the party”, – bliv venner med nogle drenge, så kommer det på et tidspunkt.
Det vigtigste er, at du gør det oprigtigt – du skal virkelig være villig til at forbedre dig selv.

Desuden, mange tror man er grim/pæn af natur. Det passer ikke altid. Man kan komme langt med Makeup, Fitness, Tøj – hår hvad ved jeg.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat