Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg hader mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg kender godt følesen det er aldrig rart men jeg tror jeg har en god ide vis du ikke går til sport fordi at det hjælper med at få overskud og være mere glad tro mig jeg ved det jeg havde det engang på præcis den samme måde men så startede jeg til teakwondo og blev meget mere selvsikker og glad indeni fordi det vidste sig at jeg var god til det og det var den bedste følese i verden jeg siger ikke at du skal starte til taekwondo men jeg siger at du skulle prøve og starte til en sport fordi at man også får mange vener igennem det

  • Alex, 13 år

Jeg havde det også meget sådan da jeg gik i 3-6 klasse, min lære var god til at sige tingene så jeg ikke forstod det. Min mor sagde at jeg bare skulle blive ved med at spørge læren så jeg forstod det, fordi det er lærens job at sørge for at eleverne forstår opgaven. Du kan spørge læren om hun/han kan omformulere det han/hun lige havde sagt. Og det med at lave lektier derhjemme, kan godt være svært at blive sat ind i. Jeg plejer at skrive stikord i timen om de lektier de siger vi skal lave. (Du kan bruge et program på windows “Sticky Notes” Når jeg har skrevet stikord til hvad jeg skal lave er det meget nemmere at gå i gang med når jeg kommer hjem.

  • Anonym, Dreng, 14 år

Ser da ud til at du kan skrive… Din tegnsætning fejler da i hvert fald ikke det store.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat